понедельник, 8 октября 2012 г.

Цифрова фоторамка: правила вибору


Цифрова фоторамка: правила вибору


Сьогодні купити цифрову фоторамку можна різних габаритів. Розмір дисплей або екрану сучасних фото-рамок може варіюватися від 5 до 10 дюймів.

Незалежно від конкретної марки та фірми виробника, в сучасних цифрових фото-рамках в обов'язковому порядку буде присутній порт USB, а також слот для найпоширеніших сучасних карт пам'яті. Це SD, MemoryStick, xD, MMC і рідше, зважаючи свого розміру, CompactFlash.

Таким чином, виходить, що вбудована пам'ять фото-рамки (вона зазвичай може варіюватися від 128 мегабайт до 2 гігабайт) може бути розширена до дійсно дуже великих розмірів. Крім всього цього, вбудований кардрідер нагоді, наприклад, у випадку прийому гостей - в одну мить за допомогою вашої фото-рамки можна подивитися свіжі фотознімки з відпустки.

Скільки міряти в дюймах?

Сьогодні купити цифрову фоторамку можна різних габаритів. Розмір дисплей або екрану сучасних фото-рамок може варіюватися від 5 до 10 дюймів. Найпопулярніші розміри рамки - це 7-дюймів і 8-дюймів по діагоналі. Багато в чому це пояснюється цілком доступними цінами, так як більш «розвинені» моделі з більшою діагоналлю стоять в підсумку відчутно дорожче. Фотографії, відображувані на дисплеї рамки з діагоналлю екрана 7-дюймів, чудово виглядають на відстані, коли людина бачить їх не більше, ніж з трьох метрів.

Всі, без винятку, фото-рамки можна ставити як горизонтально, так і вертикально - для даної мети служить спеціальна поворотна опора. Однак з цим також може бути пов'язана одна невелика складність для користувача рамки. Найкраще для показу відбирати спеціальні фотографії, орієнтовані саме таким чином, як варто фото-рамка. Інакше ліворуч і праворуч по екрану (або ж зверху і знизу) будуть відображатися помітні чорні смуги.

Деякі рамки працює як від мережі, так і від акумулятора. Принципи роботи схожі з мобільними телефонами. Також як і акумулятори для стільникових телефонів samsung, nokia, siemens і будь-яких інших фірм треба заряджати. Зазвичай рамки працюють від батареї достатньо часу, щоб можна було показати своїм друзям фотознімки і трохи розповісти, прокоментувати зображення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий